Foto lichaam – Een inventief woondecoratieaccessoire

Wie zal er niet verlangen naar onvergetelijke vakanties met goede vrienden, familie of tijd die je met je man of vrouw hebt doorgebracht. Omdat foto’s www.defotolijstenspecialist.nl/ een essentieel onderdeel zijn om ons te herinneren aan de tijd die we investeren met onze dierbare types. Dus waarom kadreer je deze foto’s niet om de tevreden momenten van tevredenheid lang na te leven als je weer op vakantie bent? Hoewel persoonlijke stijl duidelijk verreweg de belangrijkste factor is om rekening mee te houden bij het inlijsten van foto’s, is het ook verstandig om rekening te houden met de tegenovergestelde aspecten van het inlijstsysteem.

Uw fotolijst moet foto’s op de grootst mogelijke manier tentoonstellen en tegelijkertijd het decor in de kamer aanvullen. De juiste body van de afbeelding moet ervoor zorgen dat uw afbeelding de aandacht van de kijkers trekt, zonder er verbijsterend over te zijn of ermee in botsing te komen. Bovendien helpen deze frames ook om uw foto te beschermen tegen problemen of een andere vorm van verslechtering. In dit artikel staan ??enkele tips voor het maken van een artistieke fotolijst:

Geschilderde fotolijsten
Het portretteren van je fotolijsten is een geweldige keuze als je je verveelt en de glimp van de schaduw wilt afwisselen. Probeer alle kaders uit over een groep opnamen van slechts één kleur, aangezien dit kan helpen om ze visueel met elkaar te verbinden. Als u van mening bent dat een van uw respectieve bestaande afbeeldingsframes opzichtig of plakkerig is, probeer er dan een afbeelding overheen in een neutrale kleur, waaronder beige of zwart. U kunt ook aantrekkelijke kleuren op lijsten schilderen – probeer stencils te gebruiken om fascinerende ontwerpen en vergulding op te nemen.

prikborden
Prikborden en verouderde kratten kunnen bij vindingrijk gebruik worden getransformeerd tot deze frames. Er kan iets heel vreemds en aantrekkelijks zijn aan oude prikborden. Profiteer van deze functie om uw afbeeldingen te accentueren – plak ze gewoon op de basismanier op het bord en uw vijftig procent van het werk is klaar. Identiek geldt voor uw kratten, sluit foto’s aan op de binnenkant van de kratten en bevestig portrethangers aan de achterkant. En het is duidelijk dat deze eenvoudige factoren een uitstekend accent aan uw foto’s toevoegen en ze in slimme woningdecorcomponenten veranderen.

Frames met reliëf
Embossing is nog een geweldig idee om creatieve verbeeldingskracht in die fotolijsten op te nemen. Dit kan zeker heel gemakkelijk worden bereikt met behulp van reliëfstempels en poeders. Probeer stempelende afbeeldingsframes te gebruiken met boeketten, gebladerte, insecten, fleur-de-lis, vissen, fruit of andere decoratieve motieven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *